« Tillbaka till listan

StängX
Tipsa en vän
       

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Kontor, Johan på Gårdas Gata 5A-C, 7, Göteborg, Gårda, 645 m2

 

645 kvm kontor i Gröna Skrapan.

Lokalbeskrivning
Typ Kontor
Lokalnr 80892
Storlek
645 m2 - Kontor
Kontor i Gröna Skrapan 645 kvm kontor i Gröna Skrapan.
Tillträde Enligt överenskommelse.
Fastigheten
Fastighetsbeteckning Gårda 18:25
Kommun Göteborg
Område Gårda
Ort Göteborg
Gatuadress Johan på Gårdas Gata 5A-C, 7
Omgivning Nära Centralstationen - 15 min till Landvetter

Gröna Skrapan ligger i södra Gårda vilket är ett eftertraktat geografiskt läge med både bostäder och företag. Till Landvetter flygplats tar det 15 minuter med bil och Centralstationen ligger på bekvämt promenadavstånd. Självklart finns här även kollektivtrafik och cykeluthyrningen Styr och Ställ för den som smidigt och grönt vill ta sig till och från arbetet och möten på stan.
Kommunikationer Huset ligger intill E20/E6 vilket är smidigt för alla med bil. I källarplan finns parkeringsplatser och även en miljöbilpool som hyresgäster har möjlighet att använda.
Oavsett om du går eller cyklar så tar du dig snabbt till allt inom centrala Göteborg. Väljer du spårvagn så är det nära till hållplatserna Ullevi Södra eller Stampen.
Service I området finns all tänkbar närservice, exempelvis bank, butiker, restauranger och caféer. På bara några minuter tar du dig till Focushuset med ICA, Systembolaget och många fler butiker. Du har även nära till de centrala delarna av Göteborg, Ullevi, Svenska Mässan och Liseberg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet och det finns även ett parkeringsdäck i direkt anslutning till Gröna Skrapan för besökare till huset.
Allmänt Närheten till Landvetter och Centralstationen gör det här till ett högintressant läge för företag vars medarbetare reser mycket eller som har många besökare från andra delar av Sverige och världen.
Parkering Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Fakta
Storlek 645 m2
Kontaktinformation

Stena Fastigheter Göteborg AB

Maria Blom
Uthyrare
Tel: 075 24 15 120

maria.blom@stena.com
Intresseanmälan
Färdiga meddelanden
(obligatorisk) (obligatorisk)
   
(obligatorisk)
 

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

 
Counter